Tetoválás

Kommunikáció, profi tetoválók, teljeskörű igényfelmeres, a számodra legmegfelelőbb stílust kivitelezik, legyen szó mikrorealisztikus, fine line stb.

Tetoválás

A LOKÁL Pécs tetoválói a kezdetek óta együtt dolgoznak. Ők nem csak munkatársak, de igaz barátok is. Határtalan jó kedvüket csak szakmai hozzáállásuk múlja felül. Minden művészünknek saját bevált munka módszere, és kialakult egyéni stílusa van, amit egyértelmű profizmussal és jó hangulattal fűszereznek.

Nyitvatartás

H-P: 8.00-20.00
SZ: 8.00-16.00
V: ZÁRVA

Telefon

+36 30 144 62 33

Cím

7600 Pécs, Rókus Sétány 5/a.

Tetoválók

Kiss Gyuri/
Spiri

Gyermekkorom óta fontos szerepet játszott az életemben a művészet. Több, mint 3 éve tetoválok. Az alkotás során a legfontosabb, hogy a vendégem egy csodálatos emlékkel gazdagodjon. Ennek érdekében szeretem megismerni a tetoválás történetét és létrehozni a kapcsolatot a tetováló és vendég között. Leginkább a dotwork stílusban érzem magam otthon, de nyitott vagyok más irányzatokra is.

Debóra/

Képzőművészetin végeztem, így az ott kifejlesztett esztétikai érzékem nem engedi hogy hanyag munkát végezzek. Úgy gondolom, hogy a megfelelő stílus megtalálása elengedhetetlen, hiszen a tervezés eredményét hosszú ideig az bőrünkön viseljük Természetesen a vendég véleménye a legfontosabb, ami a szaktudásommal kiegészítve, az elvárásnak megfelelő eredményt hozza.

Ágó/
Undergrounder

Immáron 5 éve tevékenykedek tetoválóként egyéb művészeti -főként illusztrátori- projektek mellett. Stílusom könnyen azonosítható a rám jellemző egyedi ábrázolásmódnak köszönhetően. Leginkább az általam tervezett, precíz, vonalas munkák derítenek jókedvre, de előszeretettel dolgozom a tetoválás különböző műfajaiban is, mint például a dotwork vagy realisztikus ábrázolás.

Peti/
A nagy bölcs

6 éve kezdtem tetoválással foglalkozni Szívesen készítek mintákat több stílusban, de a mikrorealizmus és fineline területeken érzem magam igazán otthonosan. Szeretek a vendégemmel jókat beszélgetni. A jó kedv nálam mindig garantált.

Turós Gyuri/
Bajor

Már 4 éve annak, hogy belevágtam a művészet azon világába, amivel az ember az egyik leghatározottabban módon ki tudja fejezni önmagát. A tetoválásba. Célom, hogy a vendégeim a tetoválást ne csak hordják, hanem viseljék is. Tudják, hogy az hozzájuk tartozik, a lelkük egy darabkája megjelenítve a testükön.

Magari Kristóf

Kristóf/
Rockstar

Lassan 10 éve, hogy megtaláltam a hivatásom, amivel a mai napig valódi szeretettel foglalkozom. Igyekszem védjegyem minden egyes tetováláson ott hagyni. Az évek során sok országban tetováltam, sok stílussal ismerkedtem meg. Szeretem ezeket vegyíteni és fejleszteni. Azonban a a minimál vonal az abszolút kedvencem.

artistinc tetováló képzés

Érdekel a tetoválás, mint művészet? 

Jelentkezz vagy érdeklődj az alábbi kérdőív kitöltésével! 

 

Utókezelés

 A tetoválás végeredménye nem csak a tetováló munkáján, de a ti utólagos odafigyeléseteken is múlik. Fontos követnetek a művész utasításait.

 Ahány ház, annyi féle szokás. Minden szalonnak meg van a saját bevett szokása az utókezelésre. A LOKÁL Pécs csapata két fajta utókezelőt ajánl vendégei számára:

TATTOO CARE TERMÉKCSALÁD

SECOND SKIN FÓLIA A kiválasztott tetováló természetesen a felülethez és mintához választható legjobb opciót fogja nektek javasolni. A kezelési útmutatót a tetoválás elkészülte után, a helyszínen ismertetik veletek.

Bejelentkezés

Bejelentkezés tetoválóink aloldalán lehetséges