A LOKÁL Pécs tetoválói a kezdetek óta együtt dolgoznak. Ők nem csak munkatársak, de igaz barátok is. Határtalan jó kedvüket csak szakmai hozzáállásuk múlja felül. 

Minden művészünknek saját bevált munka módszere és kialakult, egyéni stílusa van, amit egyértelmű profizmussal és jó hangulattal fűszereznek.

Kommunikáció

Profi tetoválók

Mikrorealisztikus, fineline és további stílusok

Teljeskörű igényfelmérés

Previous slide
Next slide

Tetoválás

Tetoválók

4BE78B3D-EC79-4033-9431-5FBA5AEEC91A

Panna

A művészet fontos szerepet játszik az életemben. Különböző területeken is kipróbáltam magam, de a tetoválásban találtam meg az utamat. Szeretem az emberek gondolatait és vágyait mintákká formálni.

IMG_9613

Sofi

Művészként elmondhatom magamról, hogy az érzelmek átadása fontos számomra, ezért szeretem a tetoválásaimat is megtölteni velük és átadni a viselőjének. Legyen szó finom nőies vagy vagány, bohókás mintákról, mindegyikkel tudok azonosulni. Célom, hogy a vendég felszabadultan, feltöltődve távozzon tőlem.

20210124_165219_47AB5AEC-A411-4A0C-9E0E-2B3876945B63

Márk

Az életem során a tetoválás jelentette számomra azt a helyet, ahol el tudtam felejteni a mindennapi gondokat, ahol ki tudtam teljesedni. Számtalanszor történik velünk olyan, amit a külvilág tudtára adnánk, de nem tudjuk hogyan. Célom, hogy segítsek megalkotni azt, ami az életünk történetet fejezi ki.

Debóra

Képzőművészetin végeztem, így az ott kifejlesztett esztétikai érzékem nem engedi hogy hanyag munkát végezzek. Úgy gondolom, hogy a megfelelő stílus megtalálása elengedhetetlen, hiszen a tervezés eredményét hosszú ideig az bőrünkön viseljük Természetesen a vendég véleménye a legfontosabb, ami a szaktudásommal kiegészítve, az elvárásnak megfelelő eredményt hozza.

Turós Gyuri/
Bajor

Már 4 éve annak, hogy belevágtam a művészet azon világába, amivel az ember az egyik leghatározottabban módon ki tudja fejezni önmagát. A tetoválásba. Célom, hogy a vendégeim a tetoválást ne csak hordják, hanem viseljék is. Tudják, hogy az hozzájuk tartozik, a lelkük egy darabkája megjelenítve a testükön.

Magari Kristóf

Kristóf/
Rockstar

Lassan 10 éve, hogy megtaláltam a hivatásom, amivel a mai napig valódi szeretettel foglalkozom. Igyekszem védjegyem minden egyes tetováláson ott hagyni. Az évek során sok országban tetováltam, sok stílussal ismerkedtem meg. Szeretem ezeket vegyíteni és fejleszteni. Azonban a a minimál vonal az abszolút kedvencem.

Nyitvatartás

H-P: 8.00-20.00
SZ: 8.00-16.00
V: ZÁRVA

Telefon

+36 30 144 62 33

Cím

7600 Pécs, Rókus Sétány 5/a.

Bejelentkezés

BEJELENTKEZÉS

A legújabb ajánlatokért

Iratkozz fel hírlevelünkre