Sminktetoválás

 A sminktetoválás célja a hiperrealisztikus hatás elérése és a hiányosságok pótlása a lehető legtermészetesebb módon. A cél a vendég önbizalmának helyreállítása a helyes stílus megtalálásával. 

Prémium termékeinknek köszönhetően hatékony és minőségi szolgáltatást tudunk nyújtani a lehető legjobb áron. Valamint előzetes konzultációra is van lehetőség, melyen sminktetoválónk a szolgáltatással kapcsolatban bármilyen kérdésre választ ad.

Debi

Képzőművészetin végeztem, így az ott kifejlesztett esztétikai érzékem nem engedi hogy hanyag munkát végezzek. Kifejezetten a szálazott szemöldök és az ajak tetoválás a szakterületem. Szeretem a vendégeimen látni a natúr és az esztétikus formákat, színeket. Filozófiámnak tartom azt, hogy a természetes szépségnél nincs csodálatosabb, így ezt az érzetet szeretem felerősíteni a munkáim által is!

Referencia munkáim

Bianka

A birminghami egyetemen végeztem közgazdaságtudományi karon, viszont mindig is ki akartam magam próbálni más, kreatívabb területen! A sminktetoválással évekig kerülgettük egymást, viszont a mai napig hálás vagyok, hogy időt és energiát szenteltem erre a szakterületre is! Nekem nagyon fontos a folytonos fejlődés, ezért több mester képzést is sikeresen elvégeztem és az ország legjobbjaitól tanulhattam el a szakma fortélyait. 

Igazán jó érzés hogy másoknak segíthetek azzal, hogy esztétikusabbá teszem a megjelenésüket, amivel így ők időt és energiát spórolhatnak. Szeretem a természetes és a sminkszerű hatást is, mivel nem mindenkinek áll jól egy fajta stílus. Szívesen keverem a technikákat is, a lényeg hogy a vendéghez a lehető legjobban illő formát, stílust és színt tudjam elkészíteni, amivel ő is elégedett lehet! 

Oktatások, amiket elvégeztem:

PMU Art School Szemöldök Alapképzés

PMU Art School Száj és Szemhéj Alapképzés

GM Academy Powder Brows Master Class

Essential Academy Angel Brows Master Class

 

Referencia munkáim

Szolgáltatás Új munka Más munkájának javítása
Szemöldök
Ombre 80 000 Ft 90 000 Ft
Szálazott 80 000 Ft 90 000 Ft
Hybrid 85 000 Ft 95 000 Ft
Ajaktetoválás 70 000 Ft 80 000 Ft

Kapcsolat

A legújabb ajánlatokért

Iratkozz fel hírlevelünkre