Lokál Pécs

professzionális

Sminktetoválás

Klátyik debóra

Képzőművészetin végeztem, így az ott kifejlesztett esztétikai érzékem nem engedi hogy hanyag munkát végezzek. Kifejezetten a szálazott szemöldök és az ajak tetoválás a szakterületem. Szeretem a vendégeimen látni a natúr és az esztétikus formákat, színeket. Filozófiámnak tartom azt, hogy a természetes szépségnél nincs csodálatosabb, így ezt az érzetet szeretem felerősíteni a munkáim által is!

Helyszín: PÉCS

Sminktetoválás professzionálisan magas minőségben, garanciával!

Sminktetoválás folyamata

Konzultáció

A megfelelő forma, stílus megtalálása elengedhetetlen, hiszen a tervezés eredményét hosszú ideig az arcunkon viseljük. Ha sikerült a tökéletes formát és színt kiválasztani, jöhet a véglegesítés.

Minta & tetoválás

Ha megvan végleges döntés, az első érzéstelenítés után felrajzoljuk a mintát, ami továbbra is folyamatos konzultáció mellett zajlik.

A vendég véleménye fontos, ami a tetováló szaktudásával kiegészítve, az elvárásnak megfelelő eredményt hozza.

A minta tervezése, felrajzolása fontos folyamat, részletes és átgondolt, 30-60 percig is eltarthat. Szokták mondani, jó munkához idő kell, és vannak dolgok, amiket nem szabad elkapkodni! Speciális előrajzoló ceruzát használok, nem törlöm le a tetoválás előtt, többek között ezért is lesz a végeredmény precíz, pontos.

Utóápolás

Utóápoló krémet biztosítok, a Rosa Herbal Skin – Care Stift 6ml-es kiszerelése könnyen elfér a táskában, higiénikusan kenhető, nem kell hozzá segédeszköz. 17 féle növényi összetevőjének köszönhetően intenzíven táplálja a bőrt, fertőtlenít és hámosít.

A tetoválás végeztével hazamenetel előtt átadok egy Stiftet, ha pedig nagyobb mennyiséget szeretnél, lehetőséged van vásárolni is belőle.

Így dolgozom

Tetováló gépem egy NPM GLOW 10 szériájú professzionális sminktetováló gép, precíz, alkalmas mind:

  • Púderes szemöldök és púderes szemhéj készítésére.
    • Speciális beállításának köszönhetően a „PIXEL EFFECT” sokkal határozottabb, és a mai trendeknek megfelelő púderes hatást ér el.
    • Szoftveresen szabályozott leütéssel dolgozhatok vele, amivel könnyen elkerülhető a „foltos” végeredmény.

 

  • Tökéletes szálazott szemöldök készítésére.

    o Egyenletes pigment adagolásának köszönhetően rendkívül vékony szálak készíthetők, a kézi egységnek és a tűmodulnak nincs oldalirányú rezgése, precíz kialakításának köszönhetően nem roncsolja a bőrt, a tetoválás utáni duzzanat és pirosság minimális, a pigment nem „folyik/terül szét” a bőrben.

Előtte-után

Győződj meg Te magas is munkáim magas minőségéről, melyekre garanciát is vállalok! Görgess le és tudj meg többet, hogy hogyan is dolgozom.

Jó ha tudod

• A terület kis mértékben beduzzadhat 1-2 napig

• Az első hónapban a szín változhat, ez teljesen természetes

• Szauna, szolárium, uszoda használata 2 hétig tilos, napozás 2 hét letelte után óvatosan, magas fényvédővel

• A tetovált területet dörzsölni, vakarni, kaparni TILOS, a tetovált területen rövid idő alatt pörk képződik, ami általában 3-4 nap alatt magától leesik!

• A pigment színe intenzívebb az üvegcsében, és az első egy két hétben a bőrben is, utána alakul ki a tervezett színtónus.

• Minden esetben egy korrekcióra szükség van, ami benne van a tetoválás árában.

A korrekció 3-4 héttel később történik, ez megakadályozza a szín idő előtti fakulását, és megnöveli a tetoválás élettartamát.

• A szálazott szemöldök tetoválást évente – másfél évente frissíteni kell, különben a bőrünk „eldolgozza” a pigmenteket.

• A száj tetoválást 2-3 évente szükséges ismételni

• Betegség, lázas állapot kizáró tényező

• Krónikus betegség, álladó gyógyszeres kezelés; cukorbetegség, véralvadási zavarok, pajzsmirigy betegség esetén, csak a kezelőorvos beleegyezésével tetoválom a vendéget.

• Terhesség és szoptatás esetén nem vállalom a tetoválást, nem is marad meg ilyenkor a bőrben, ezért felesleges vele próbálkozni.

• Mivel a hormonális változások máskor is okozhatnak gondot, a női ciklust is érdemes figyelembe venni.

• Kérlek, jelezd felém ha a tetoválandó területen szemölcs vagy anyajegy található!

NPM Pigmenttel dolgozom. Többnyire az Art széria a kedvencem, de természetesen, ha szükséges én magam keverem a pigmentet, hogy a végeredmény a kívánt természetes hatást eredményezze.

Minőségi, modern anyagok és a profi gép mellett a megfelelő érzéstelenítés teszi lehetővé, hogy a vendég a lehető legkisebb mértékben se érezze magát kényelmetlenül.

Kétféle érzéstelenítőt is használok. Mielőtt elkezdjük, belemasszírozom a Dr.Numb nevű lidokain tartalmú készítményt, #45 névre keresztelt érzéstelenítőt pedig a tetoválás készítése közben használom, ami érszűkítő hatásának köszönhetően tiszta, fájdalommentes és maradandó sminket eredményez.

elérhetőségem

Szolgáltatás Ár
Sminktetoválás (normál) 65 000 Ft
Sminktetoválás (javítás) 75 000 Ft
Hiány betöltése, feltöltése 45 000 - 50 000 Ft

Kapcsolat

A legújabb ajánlatokért

Iratkozz fel hírlevelünkre