Gyakran ismételt kérdések

Általános

Hétfőtől Péntekig fodrászatunk x-től y-ig van nyitva, valamint a bár rész x-től z-ig. Azonban a nyitvatartás változásának jogát fenntartjuk a bejelentkezések függvényében.

Készpénzes és kártyás fizetésre van egyelőre lehetőség.

Fodrászat

Több platformunk van ami alkalmas a bejelentkezésekre. Időpontokat fogadunk telefonon, online a weboldalunkon valamint személyesen is.

Minden szolgáltatás előtt van lehetőség előzetes megbeszélésre, így tudjuk a legprofibb módon felmérni egyes vendégek igényeit.

Az árlistát a weboldalunkon, valamint szalonunkban is megtalálod.

A kezdetek óta a Schwarzkopf prémium termékeivel dolgozunk és rájuk is esküszünk. A márka tükrözi azt amiben mi is hiszünk: folytonos megújulás, prezíc kivitelezés a lehető legmagasabb szinten.

A lemondásokat lehetőleg 48 órán belül kell megtenni, hogy ezzel esélyt adjunk másoknak is a bejelentkezésre. A lemondást a Salonic rendszeren keresztül, telefonon vagy személyesen lehet teljesíteni. A lemondás teljesítése után az időpont törlődik a rendszerünkből.

Amennyiben korábban is tapasztalt allergiás reakciókat, kérjük foglaljon időpontot konzultációra melyen kollégáink a lehető legmegfelelőbben tudják felmérni a szolgáltatásinkra való alkalmasságot.

Tetoválás

Több platformunk van ami alkalmas a bejelentkezésekre. Időpontokat fogadunk telefonon, Instagrammon, Facebookon, e-mailben valamint személyesen is.

Minden szolgáltatás előtt van lehetőség előzetes megbeszélésre, így tudjuk a legprofibb módon felmérni egyes vendégek igényeit.

A lemondásokat lehetőleg 48 órán belül kell megtenni, hogy ezzel esélyt adjunk másoknak is a bejelentkezésre. A lemondást online platformokon (Instagram, Facebook, e-mail) keresztül, telefonon vagy személyesen lehet teljesíteni. A teljesítés után az időpont törlődik.

Amennyiben korábban is tapasztalt allergiás reakciókat, kérjük foglaljon időpontot konzultációra melyen kollégáink a lehető legmegfelelőbben tudják felmérni a szolgáltatásinkra való alkalmasságot.

Second Kkin és a Tattoo Go

Esetenként előfordulhat pigmentkigyógyulás, amire garanciát vállalunk az első 1 évben.

35 % előleg kérünk, amelyet utalással vagy személyesen is fizethet.

 Több tényező befolyásolja, mentális és fizikai dolgok valamint az elhelyezés. Testtályek es szubjektív tényezők ergo egyéni ingerküszöb függvénye.

Tetoválás eltávolítás

A Lokál Pécsben a legkorszerűbb technológiát alkalmazva, lézerrel végezzük a tetoválások eltávolítást. Ma már bármilyen színű tetoválás hegmentes eltávolítása lehetséges.

Rengeteg befolyásoló tényező van ezzel kapcsolatban, hisz az eltávolítás sikere függ a vendég szervezetétől, bőrtípusától, és a tetoválás típusától, nagyságától. Az ajánlott időtartam átlagosan 3-10 kezelés. A módszer a tetoválás részleges eltüntetésére is alkalmas, tehát a elrontott részek is javíthatóvá válnak.

Bármely testrészről, bármilyen színű tetoválás eltüntethető.

A tetoválás során a bőr alá juttatott festékszemcsék -mint minden idegen anyag- eltávolítása a szervezetből az úgynevezett falósejtek feladata. Mikroszkóp alatt vizsgálva azonban láthatjuk, hogy a festékszemcse jóval nagyobb, mint a falósejt, így azt nem tudja bekebelezni és eltávolítani a bőrből. Tehát a tetoválás, ha az idő múlásával valamit halványodik is, de életünk végéig megmarad.

A lézersugár elnyelődik a festékszemcsében és apró darabokat “robbant” le belőle, melyet a falósejtek már el tudnak szállítani. A lézersugár először a bőrfelszínhez közelebbi festékrétegben fejti ki hatását, mintegy három hét alatt ez a réteg eltűnik. Ezután tudunk a következő kezeléssekkel egyre mélyebbre hatolni, míg a nem kívánt tetoválás felszívódik. A kívánt eredmény eléréséig általában 5-10 kezelés szükséges.

 

 Bizonyos számú kezeléssel tehát, az egész szemcse apró darabokra bontható, így a szervezet természetes mechanizmusai eltüntetik a festéket, azaz a tetoválást, anélkül, hogy a bőr finomabb szerkezetét bármi károsítaná.

A kezelést az erre a célra alkalmas Q-kapcsolt lézerrel végezzük.

A beavatkozás kicsit kellemetlen lehet, de messze nem annyira, mint maga a tetoválás készítése.

Felépülési idővel nem kell számolni, a tetoválás helyén esetenként néhány napig fedőkötés alkalmazására lehet szükség.

Nyáron is végezhető. Miután a kezelt terület nem duzzadt vagy piros nem kell lefedést alkalmazni, azonban ajánlott 50 faktoros naptejet használni a kezelt területre.

A lézer speciális hullámhosszú fényt bocsát ki, ez akadály nélkül hatol át a világos bőrön, azonban nem veszélytelen.

Ellenjavallatok és kizáró tényezők:

 • Terhesség, szoptatás
 • Fél éven belüli retinoid terápiás kezelés • Allergiás reakciók
 • Vérzékenység
 • Lupus és autoimmun betegségek
 • Akné kezelés az elmúlt hat hónapban
 • Gyulladt és sérült bőr
 • Hypopigmentáció
 • Rheumatoid Arthritis betegség
 • Diabétesz
 • HIV/AIDS betegség
 • Napozás az elmúlt hónapokban
 • Pacemaker, fém a testben
 • Keloid hajlam
 • Herpesz, sérülés vagy nyílt seb a kezelni kívánt felületen
 • 18 évnél fiatalabb vagyok
 • Egészségügyi rendellenesség mint, erős cukorbetegség, nagyon magas vérnyomás, keringési zavarok, bőrbetegségek, rák, epilepszia, szívelégtelenség
 • Vasat tartalmazó tetoválás

Időpontokat fogadunk telefonon, Instagrammon, Facebookon, e-mailben  valamint személyesen is.

A lemondásokat lehetőleg 48 órán belül kell megtenni, hogy ezzel esélyt adjunk másoknak is a bejelentkezésre. A lemondást online platformokon  (Instagram, Facebook, e-mail) keresztül, telefonon vagy személyesen lehet teljesíteni. A teljesítés után az időpont törlődik.

Sminktetoválás

A Lokál Pécsben a legkorszerűbb technológiát alkalmazva, lézerrel végezzük a tetoválások eltávolítást. Ma már bármilyen színű tetoválás hegmentes eltávolítása lehetséges.

Minden szolgáltatás előtt van lehetőség előzetes megbeszélésre. Sminktetoválás előtt különösen ajánlott, mivel kollégáink így tudják a legprofibb módon felmérni egyes vendégek igényeit.

Maga a sminktetoválás nem okozhat allergiát, hiszen a pigmentek alapvetően nem tartalmaznak allergén anyagokat, ezen organikus, víz bázisú termékek. Ezeket inkább szemöldök, szempilla, akár hajfestékek tartalmazzák, amik nem összekeverendőek a pigmentekkel.

Fém allergia esetén azonban érdemes utánajárni az adott festék összetételének, és amennyiben a fém allergia fennáll, úgy érdemes egy tesztet végezni a hajtőben. Ha a bőr semmilyen allergiás reakciót nem mutat 1 héten belül, úgy bátran elvégezhetjük a tetoválást.

A tetoválás nyílt seb, ápolni muszáj. Ebből adódóan az sem mindegy, hogy milyen anyagot kenünk a megnyitott bőrterületre. A Rosa Herbal Skin Care termékeit kifejezetten erre fejlesztettük ki, hogy megfelelően lehessen tetoválás közben is, és után is ápolni a sebet. Az utóápolás kizárólag gyógynövények segítségével eredményes hosszútávon, ezért is javasoljuk a Rosa utóápolóját. Az alkalmazása egyszerű, nem szabad hagyni, hogy kiszáradjon a bőr felülete, ám azt vékonyan kell kenni, hogy közben levegőzni tudjon a bőr.

Szükséges, mégpedig azért mert minden bőr másképp veszi a pigmentet, másképp gyógyul, és az első tetoválás után sosem a végleges állapot alakul ki. A gyógyulással minden tetoválás veszít a színéből, hol erősebben, hol gyengébben marad meg a bőrben, ezeket az apró eltéréseket, a tökéletes eredmény érdekében a korrekció során lehet orvosolni. Tehát aki szép homogén szemöldökre vágyik hosszú távon, annak illik megadott időn belül a korrekcióra is elmennie. 🙂

Amennyiben a tetováló gondoskodik a megfelelő elő és munka közben való érzéstelenítésről, továbbá a bőr ápolásáról, akkor semmilyen komolyabb fájdalom nem érheti a vendéget.

Természetesen nyáron is lehet tetoválást készíteni. Fontos odafigyelnie a vendégnek a gyógyulás közben, hogy a bőrt ne napoztassa, ne áztassa vízzel, ne sportoljon hőségben, amennyire tudja akadályozza meg az izzadást, hiszen az izzadtsággal együtt a pigmentek is kilökődhetnek, továbbá a verejték kicsapodó sótartalma kifejezetten káros friss tetoválás esetén. Továbbá a Rosa termékcsaládnak van fényvédős utóápolója is, így semmi akadálya nyáron a tetoválásnak.

Bár

Az árlista egyelőre csak szalonunkban található meg.

Naná! Szívesen készítünk akármit későbbi fogyasztásra!

Attól függ milyen típusú érzékenység áll fent. Laktóz érzékenyek számára tartunk laktóz mentes tejet, valamint limonádéink és szörpjeink a vegetáriánus étrendnek kiválóan megfelelnek. A pultosunk szívesen segít speciális esetekben is! Nincs más dolgod, mint jelezni milyen típusú érzékenységed van!

A legújabb ajánlatokért

Iratkozz fel hírlevelünkre