Fodrászat

 Legyen bármi is az elképzelésed, férfi és női fodrászaink garantálják az elégedettséget és a jó kedvet! Szalonunk a kezdetektől fogva a premium Schwarzkopf, Elegance és Statement termékcsaláddal dolgozik, melyek tökéletesen kielégítik vendégeink és munkatársaink igényeit.

Nyitvatartás

H-P: 8.00-20.00
SZ: 8.00-16.00
V: ZÁRVA

Telefon

+36 30 144 62 33

Bejelentkezés

fodrászaink

Máté

Már középiskolában elkezdett érdekelne ez a szakma , hobbi szinten el is kezdtem foglalkozni a hajvágással. Ahogy befejeztem a gimit, nem volt kérdés, hogy milyen irányban szeretnék elindulni. Gyakorlati oktatásomat egy főleg női hajakra szakosodott fodrászatban töltöttem. Ennek ellenére még is a férfi hajakban találtam meg önmagam. Kedvelem a félhosszú. klasszikus ollós vágásokat. Úgy gondolom, ezekben tudom igazán kiélni a kreativitásomat.

Ricsi

6 éve költöztem Pécsre. A PTE közgáz szakán kezdtem tanulmányaimat, de hamar rájöttem, itt nem tudok kiteljesedni. Akkoriban is érdekelt már a hajvágás, így kipróbáltam magam egy új területen. Azóta is a szakma szerelmese vagyok és a legfontosabb a vendégeim elégedettsége. A kezdetek óta a csapat része vagyok és imádom. A jó hangulat nálunk mindig garantált.

Hady

Egy félvér fodrász aki már 2018 óta forgatja az ollókat. Úgy érzem megtaláltam azt a szakmát amiben ki tudom élni a kreativitásomat. Eltökéltség, kemény munka és szenvedély. Ezek teszik ki az igazán jó fodrászt. A Lokál újdonsült csapat tagjaként úgy érzem meg van minden lehetőségem, hogy ezeket a jegyeket tökélyre fejlesszem. Munkám során az egyik legfontosabb, hogy az emberekkel megtaláljam a közös hangot, ami kivétel nélkül könnyedén szokott menni.

Kitti

Már általános iskolában kezdődött a fonással az érdeklődésem, de akkor még nem tudtam, hogy mennyire sokszínű ez a szakma. Az érettségi végeztével erősödött fel bennem a vágy, hogy ezt az álmot megvalósítsam, azóta el sem tudom képzelni, hogy mással foglalkozzak. Kezdő fodrászként a motivációm és a fejlődni akarásom mozgatja mindennapjaimat

Vivi

Tanulmányaim befejeztével Pécsett kezdtem pályafutásom, majd Amerikában folytattam. Ezek az évek értékes szakmai tapasztalatokat adtak nekem, amelyeket itthon szeretnék most kamatoztatni. A legfontosabb, hogy a vendég boldogan távozzon és legközelebb is bizalommal térjen vissza a kezeim közé.

Virág

A középiskola alatt elkezdett érdekelni a fodrász szakma. Már akkor is hobbi szinten foglalkoztam hajfestéssel. Ennek köszönhetően a festésben tudom leginkább kiélni a kreativitásomat. A közelmúltban végeztem el a szakmát, de biztos kézzel, alázattal és hatalmas motivációval várom leendő kedves vendégeimet. Folyamatosan képzem magam, hogy lépést tarthassak az aktuális divattal, trendekkel.

Szolgáltatásaink

ÁRLISTA

A legújabb ajánlatokért

Iratkozz fel hírlevelünkre